Η Λακιώτης Α.Ε στους "Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας"

Η Λακιώτης Α.Ε στους "Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας"

Η Λακιώτης Α.Ε στους "Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας"

Για 4η συνεχή χρονιά, η εταιρία Λακιώτης Α.Ε. βραβεύτηκε  στην τελετή απονομής των βραβείων "Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας" που πραγματοποιήθηκε στις 15 Ιουλίου 2024, ξεχωρίζοντας για τις επιδόσεις της, την καινοτομία και την προσήλωσή της στην ποιότητα.

Οι «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας» αποτελούν εδώ και χρόνια τον θεσμό που τιμά και αναδεικνύει τις κορυφαίες επιχειρήσεις και τους επιχειρηματίες που διαπρέπουν στο ελληνικό επιχειρείν. Τα βραβεία, βασίζονται στα επίσημα οικονομικά στοιχεία των εταιρειών όπως αποτυπώνονται στις οικονομικές εκθέσεις τους και το βραβείο "Greek Business Champions", που απέσπασε η εταιρία Λακιώτης Α.Ε. αφορά επιχειρήσεις που έχουν κύκλο εργασιών πάνω από 10 εκατ. ευρώ και κατέγραψαν ταυτόχρονη αύξηση μεγαλύτερη του 20%, τόσο στον κύκλο εργασιών όσο και στα κέρδη προ φόρων.

Στη φετινή 9η Τελετή Απονομής αναδείχτηκαν τα success stories της ελληνικής οικονομίας με την παρουσία περισσότερων από 400 υψηλόβαθμων στελεχών επιχειρήσεων και εκπροσώπων του ακαδημαϊκού κόσμου. Βραβεύτηκαν οι επιχειρήσεις που ξεχώρισαν για τα επιτεύγματα και τις επιδόσεις τους εντός και εκτός ελληνικών συνόρων και φυσικά τιμήθηκαν οι άνθρωποι πίσω από αυτές τις επιτυχίες.

Με τις συνεχείς διακρίσεις η εταιρία Λακιώτης επιβεβαιώνει πως επιδεικνύει συνεχή ανάπτυξη, επενδύοντας στην διεύρυνση του προϊοντικού χαρτοφυλακίου της, στην ανάπτυξη του δικτύου της, στην υιοθέτηση τεχνολογιών αιχμής και στο άριστα καταρτισμένο  ανθρώπινο δυναμικό. Με την υιοθέτηση βιώσιμων πρακτικών και την ενσωμάτωση της καινοτομίας στις καθημερινές της λειτουργίες, η Λακιώτης Α.Ε. έχει καταφέρει να δημιουργήσει προστιθέμενη αξία, τόσο για τους πελάτες της όσο και για την ελληνική οικονομία συνολικά.

Photo Gallery

← Previous Next →