Νέα αποκλειστική συνεργασία Λακιώτης - Pro Concept

Νέα αποκλειστική συνεργασία Λακιώτης - Pro Concept

Νέα αποκλειστική συνεργασία Λακιώτης - Pro Concept

Η εταιρεία Λακιώτης με πολυετή εμπειρία και παρουσία στην ελληνική αγορά διευρύνει τον κύκλο των συνεργασιών της με μια ακόμα αποκλειστική συνεργασία με μια από τις κορυφαίες εταιρίες παραγωγής πλακιδίων, την ισπανική Pro Concept. Η Pro Concept διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα εργοστάσια και η νέα της συλλογή που διατίθεται στα καταστήματα Λακιώτης, συνδυάζει υψηλή ποιότητα και design με σύγχρονες τεχνολογίες παραγωγής.

Η σχεδίαση των προϊόντων της Pro Concept είναι μοναδική. Ιδιαίτερα οι σειρές με εμφάνιση φυσικών υλικών όπως είναι το ξύλο, η πέτρα και το μάρμαρο, ή μετάλλου συνδυάζουν την μοναδική αισθητική των υλικών με έναν πιο προσιτό και εύκολο στη διαχείριση και τοποθέτηση τρόπο για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Οι επιλογές είναι πολλές και οι συνδυασμοί με τα ανάγλυφα décor πλακίδια που υπάρχουν στις σειρές Boston, Calacatta Imperiale, Linz, Sidi και Vision δίνουν τη δυνατότητα συνθέσεων ξεχωριστού design που δημιουργούν όγκο και τρισδιάστατο εφέ.

Αναλυτικότερα τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της νέας σειράς είναι:

- Πιστή απομίμηση υλικών: Η σειρά πλακιδίων αναπαράγει τις φυσικές αποχρώσεις και υφές, προσφέροντας λύσεις που ταιριάζουν σε κάθε στυλ διακόσμησης, από κλασικό μέχρι και μοντέρνο.

- Ανθεκτικότητα: Τα κεραμικά πλακίδια της Pro Concept διακρίνονται για την υψηλή αντοχή τους σε φθορά, υγρασία και λεκέδες, καθιστώντας τα ιδανικά για χώρους με μεγάλη κυκλοφορία.

- Εύκολη Συντήρηση: Σε αντίθεση με τα φυσικά υλικά όπως το μάρμαρο και η πέτρα, τα κεραμικά πλακίδια της Pro Concept δεν απαιτούν ειδική φροντίδα ή συντήρηση, καθιστώντας τα πιο πρακτική και οικονομική επιλογή.

Ανακαλύψτε τις δυνατότητες που σας προσφέρει και δημιουργήστε χώρους μοναδικής αισθητικής που ξεχωρίζουν για τη διαχρονική ομορφιά και πρακτικότητα.

Επισκεφτείτε το www.lakiotis.gr και δείτε την εντυπωσιακή αυτή σειρά πλακιδίων που συνδυάζει design και τεχνολογία με τον πιο άρτιο τρόπο.

Photo Gallery

Next →