Blazer Suites

Blazer Suites

Blazer Suites

Ευρισκόμενο κατά μήκος της πιο μαγευτικής λεωφόρου της Αθήνας, δίπλα από τη θάλασσα, το Ξενοδοχείο Blazer Suites – το πρώτο κατάλυμα στην Ελλάδα αποκλειστικά με σουίτες – προτίθεται να καλύψει κάθε ανάγκη και να προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, σε πραγματικές συνθήκες οικογενειακής εστίας και ελληνικής ζεστασιάς.

Το Ξενοδοχείο Blazer Suites ιδανικά τοποθετημένο στην καρδιά των Νοτίων Προαστίων, απέχει μόλις 25 λεπτά με το αυτοκίνητο από το αεροδρόμιο της Αθήνας και 30 λεπτά με το αυτοκίνητο από το 1ο λιμάνι της χώρας, αυτό του Πειραιά.

Το «4 αστέρων» boutique ξενοδοχείο που αποτελείται από 28 σουίτες, ξεπερνάει κάθε είδους προσδοκία, δημιουργώντας ένα πολυτελές και ταυτόχρονα ζεστό περιβάλλον για κάθε επισκέπτη.

Στη δημιουργία της του ξεχωριστού αυτού χώρου συνέβαλλε και η εταιρία Λακιώτης ντύνοντας με πλακάκια τον χώρο της πισίνας. Για τον συγκεκριμένο χώρο επιλέχθηκε το πλακάκι Brera Fresh από την Energie Ker σε ύφος πέτρας σε λευκό χρώμα και ματ υφή, στη δημοφιλή διάσταση 60x120, προκειμένου να δημιουργηθεί έντονη αντίθεση με τα γαλάζια νερά της πισίνας. 

Photo Gallery

← Previous Next →